Wat als je
jezelf zou toestaan
je hart te openen

AANBOD

Ik laat je graag een ander perspectief zien

Referenties

Werkwijze

Ik heb zelf ervaren dat wanneer je intellect en intuitie en ratio en gevoel combineert, dit een positief en krachtig effect heeft op hoe je denkt, hoe je je voelt, hoe je reageert en hoe je presteert. Kortom, je jouw levensgeluk én potentieel optimaliseert.

Ik kijk er naar uit jou of jouw groep te ontmoeten!

Mail gerust je vraag of plan direct een kennismakingsgesprek in hoe ik jou kan helpen jouw doelen te bereiken in je leven en werk

En dan nog even dit:

Indien je aanvullend verzekerd bent kom je mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding afhankelijk van de door jou afgesloten zorgverzekering. In de meeste gevallen worden de kosten vergoed bij een werkgever in het kader van een re-integratie- of persoonlijke ontwikkelingstraject danwel een afvloeiingsregeling. Heb je een eigen onderneming? Dan zijn er mogelijkheden deze kosten zakelijk te boeken.

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) onder therapeut nummer: 81992022-07-07 en hou mij aan de beroepscode en voorwaarden. En ben geacrediteerd in het landelijke register LVV-registervertrouwenspersoon.