“Wat als je
jezelf zou toestaan
je hart te openen”

AANBOD

“Jij liet me voelen
wat het universum
van mij wilde”

Referenties

“IK LAAT JE
GRAAG EEN ANDER
PERSPECTIEF ZIEN”

Werkwijze

Ik heb zelf ervaren dat wanneer je regelmatig afstemt op je hart en de energie van het universum dit een positief effect heeft op hoe je denkt, hoe je je voelt, hoe je reageert en hoe je presteert. Kortom, je jouw levensgeluk én potentieel optimaliseert.

Als intuitief inspirator & coach pas ik een combinatie toe van counselingsmethoden uit de Westerse psychologie, Oosterse Zen counseling én het Mediumschap om je in jouw kracht te zetten en je in contact te brengen met jouw hart. De sessies, zowel individueel als in groepsverband, zijn praktisch en geaard door mijn internationale werkervaring in HR en Advocatuur. En geschikt voor bedrijven en individuen. De sessies vinden online plaats en/of in mijn praktijk in Hilversum/Loosdrecht (na de zomer Zutphen). De masterclasses, lezingen e.d. voor groepen en bedrijven online en op locatie.

Indien je aanvullend verzekerd bent kom je mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding afhankelijk van de door jou afgesloten zorgverzekering. In de meeste gevallen worden de kosten vergoed bij een werkgever in het kader van een mindfulness- of coachingstraject. Heb je een eigen onderneming? Overleg met jouw accountant, er zijn mogelijkheden deze kosten zakelijk te boeken.

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) onder therapeut nummer: 81992022-07-07 en hou mij aan de beroepscode en voorwaarden.

Ik kijk er naar uit jou en/of jouw groep te ontmoeten! Kijk lekker rond bij mijn aanbod, mail gerust je vraag of plan direct een kennismakingsgesprek.