“Wat gevoeld
wordt wil
geleefd worden.”

Over Marie-Lotte

Hi, Fijn dat je er bent!

Ik ben Marie-Lotte, intuïtief inspirator & coach en trotse moeder van Florine (8), Joep (6) en Fabienne (4). Ik schreef het leer- lees en doeboek “Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk” waarin ik je uitnodig op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent en wat jou gelukkig maakt.

In mijn praktijk tijdens 1:1 sessies en ook tijdens groepsmasterclasses en bedrijfstrainingen is het mijn passie om mensen te inspireren en begeleiden in de hectiek van alledag de intenties van hun hart te ontwarren en hen te leren zichzelf te zijn in hun persoonlijke ambities. Ik maak je er graag van bewust dat de sleutel naar een gelukkig en betekenisvol leven te vinden is in het hart.

Als jong meisje was ik al nieuwsgierig naar het hoe, wat en waarom van alles wat mijn pad kruist. Werd mijn aandacht getrokken naar de psyche van de mens en was ik geïntrigeerd door de zoektocht naar waarheid én spiritualiteit. Na jaren als advocaat arbeidsrecht werkzaam te zijn geweest was ik toe aan een nieuwe work-life balance met meer aandacht voor het hart.

Begin 2014 verhuisde ik voor zeven jaren naar de Verenigde Staten en daarna Guatemala. Daar bezocht ik naast mijn baan als HR-director van een internationaal bedrijf diverse intuïtieve ontwikkeling-, healing en bewustwordingscholen om mij methoden eigen te maken om dichter bij het hart te komen. Deze persoonlijke ontwikkelingsreis zette me in beweging te onderzoeken wie ik in essentie ben en wat mij gelukkig maakt en leidde tot genezing van mijn lichaam.

Het radicaal volgen van mijn eigen hart en samen met het universum te co-creëren heeft mij zoveel levensvreugde gegeven dat ik een sterke passie voelde na het behalen van diverse binnen- en buitenlandse licenties, waaronder die van de driejarige opleiding tot Levenscounselor van het holistisch opleidingsinstituut ‘Het Levenscollege’, mijn kennis en wijsheid te delen met anderen via diverse kanalen. Dat ook zij aangeraakt worden door het Hart en de ongeziene wereld om hun grootste potentieel te leven. Door mijn internationale werkervaring word ik ook wel “Advocaat van het Hart” genoemd.

“Je bent het waard
gelukkig te zijn
en zorgeloos te leven.”

– Hoofd ~ Hart
– Down to earth ~ Spiritueel
– Zakelijke markt ~Intuïtief coachen
– Ambitieus ~ Gevoelig
– Burgerlijk wetboek ~ Begeleiding van gidsen en engelen
– Vakkundig ~ Bevlogen
– Internationaal georiënteerd ~ Lokaal
– Gestructureerd ~ Avontuurlijk
– Aarde ~ Universum.
Tegenpolen? Voor mij niet.
Dit is wie ik ben.

Meer magie in je leven

Vaak gaat het tijdens sessies, trajecten, masterclasses en blogs over aardse onderwerpen die ik met een spirituele open blik benader. Ik combineer counselingsmethoden uit de Westerse psychologie, Oosterse Zen counseling, Intuïtieve ontwikkeling én het Mediumschap. En als dat nodig is mijn juridische en HR achtergrond.

Ik haal voldoening uit het fungeren als brug om het hier & nu en de energie van het (misschien niet altijd zichtbare maar wel voelbare) universum te verbinden om jou in jouw kracht te zetten. Mijn insteek is praktisch zodat je de handvatten direct in je dagelijkse routines kunt integreren.

Als je wilt luisteren naar de Uit je hoofd in je hart – de Podcast afleveringen, staan hier de links. En als je meer Inspiratie en tips wilt ontvangen kun je de Inspiratie pagina bekijken en me volgen op instagram.

Mijn boek ‘Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk’ kun je hier bestellen bij mijn uitgever. Of via mijn eigen webwinkel als je een gesigneerd exemplaar wilt.

Neem gerust eens een kijkje bij mijn aanbod: Hartcoaching 1op1, groepen bedrijven, online training of neem contact met mij op om kennis te maken en een samenwerking te bespreken.

Ik kijk er naar uit je binnenkort (online) te ontmoeten!

Liefs,

In de media

Item op SBS 6

Advocaat van het Hart in de media

Marie-Lotte was te gast bij SBS 6

Bekijk hier het item.

Podcast ‘Engel op Aarde’ #3 met Danielle Hermeler

In deze Podcast spreek word ik geinterviewd over mijn boek ‘Uit je hoofd in het hart, meer geluk thuis en in je werk’ en over mijn levenservaringen als mind georiënteerd mens, zoals zij dat noemde. We verkennen vragen zoals, hoe kun je hartpauzes inzetten om je hoofd tot rust te brengen en welke gezonde bedding kun je voor jezelf creëren zodat het hart zich makkelijker opent?

NEL (Never Ending Love) ‘Trots tijdschrift voor ouders van een overleden kind’ Magazine nr. 5

Podcast ShariTalks ‘Embrace your vulnerability’ afl 10. met Sharita Raktoe

Het is een prachtig en compleet gesprek geworden over kwetsbaarheid en het volgen van het hart thuis en in je werk. Over de corporate wereld én spiritualiteit. Over intellect én intuïtie. Over de aardse dagelijkse routines en het sjamanisme. Ze interviewde me over mijn verschillende ervaringen in Nederland, Amerika en Latijns-Amerika en natuurlijk mijn boek en praktijk. Kortom het luisteren waard!

De online lessen bij The school of Healing

“Eerst geloven dan zien.”

In de klas laat ik je voelen dat je altijd de keuze hebt via je hart met je spirit team te communiceren als je bent vastgelopen in je persoonlijke leven, work-life balance of in je carrière. Ik nodig je uit, en geef je handvatten, je intuïtief licht aan te zetten en gebruik te maken van de energetische begeleiding vanuit het universum.

Happinez scheurkalender 2022

Happinez scheurkalender 2022

Vanaf nu ook te koop bij Sees. Coffee & Conceptstore

Vanaf nu ook te koop bij Sees. Coffee & Conceptstore

Gijsbrecht van Amstelstraat 119, Hilversum

Good mood Monday morning

Good mood Monday morning

Kijk terug naar de Instagram Live met the Spirit Junkies