“Ervaar meer passie en plezier in je leven en werk…

benut je volledige potentieel…

ik help je daarbij.”

LIFE- BUSINESS COACHING 1OP1

Je wilt verandering maar weet niet goed hoe en waar te beginnen.

Je rent van deadline naar deadline op je werk. Terwijl je thuis ook nog eens alle ballen hoog probeert te houden.

Je bent ambitieus en succesvol in je werk of bedrijf. Je vindt eigenlijk dat je niet mag klagen. Want dit is toch wat je voor ogen had?

Maar toch knaagt er iets. Je hebt het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen. Zit ik wel op mijn plek? Ben ik wel gelukkig? Benut ik mijn talenten? Welke dromen heb ik om na te volgen? En hoe zet ik ze neer?

Je hebt amper tijd om daar echt bij stil te staan. Je wordt opgeslokt door je dagelijkse routines in je werk en de hectiek van het gezinsleven. Er is gewoon zoveel dat moet. Zoveel waar je aan moet denken en waar je rekening mee moet houden. Je zou willen dat het leven wat makkelijker liep.

Herkenbaar?

Je mist het plezier, de bevlogenheid, regie en voldoening. Je voelt dat er meer in jou(w bedrijf) zit, maar je hebt geen idee hoe dit aan te boren.

Je bent een echte denker. Je hoofd staat non-stop aan en je kunt moeilijk ontspannen. 

Je voelt het verlangen meer in balans te leven en beter naar je gevoel te kunnen luisteren in de keuzes die je maakt.

Als je heel eerlijk bent, speel je ook wel eens met de gedachte je leven over een heel andere boeg te gooien. En snak je naar verdieping. Maar geen idee wat, waar of hoe dit te realiseren. 

En dan ook nog dit. Je kijkt bij voorbaat al op tegen de oordelen en meningen van anderen als je dingen inderdaad anders gaat doen. Pleasen is wel jouw ding. 

Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit en zou er wel meer van willen weten. Je bent klaar om een laag dieper te gaan. En beter op je intuïtie willen leren vertrouwen. 

Je hoeft het niet allemaal zelf uit te vogelen en te bedenken, in jou zit een bron van wijsheid!

Je hebt altijd de keuze om de regie van jouw leven weer in eigen hand te nemen. Je hart is de opening om contact te maken met jouw innerlijke bron van antwoorden, je intuïtie, je inspiratie en kracht. 

Ik laat je ervaren dat het ook anders kan. En ik geef jouw hart een stem.

Als je leeft vanuit je hart in plaats van je hoofd, kun je het leven zo gaan ervaren:

Je leven wordt kleurrijker door je unieke talenten te benutten.

Je wordt je bewust van je drijfveren en waarden wat je helpt om onderbouwde keuzes te maken.

Je leert richting te geven aan je eigen leven en werk, vanuit vertrouwen en zachtheid.

Je realiseert vanuit jouw innerlijke kompas je doelen, zodat je minder wordt geleefd, meer energie hebt en kunt zijn wie je wilt zijn.

Je kunt beter luisteren naar je intuïtie en gevoel.

En gevolg geven aan wat jouw innerlijke raadgever je influistert.

Je hebt geen erkenning meer nodig van een ander. Maar haalt het geluk uit jezelf.

Je bent liever voor jezelf.

Je hebt meer focus. En een doel voor jezelf.

Je leert richting te geven aan je eigen leven, vanuit vertrouwen en zachtheid.

Je kunt beter naar je intuïtie luisteren en beter naar je gevoel luisteren.

Je bruist meer en straalt. Klaar om je doelen neer te zetten.

Als advocaat arbeidsrecht op de Zuid-as in Amsterdam gooide ik in 2014 het roer om en verhuisde voor zeven jaren naar de Verenigde Staten en daarna Latijns-Amerika. Daar volgde ik naast mijn baan als HR-director van een internationaal bedrijf diverse intuïtieve ontwikkeling-, healing en bewustwordings-opleidingen om me methoden eigen te maken om dichter bij het hart te komen. En werd ik trotse moeder.

Deze persoonlijke ontwikkelingsreis zette me in beweging te onderzoeken wie ik in essentie ben en wat mij gelukkig maakt en leidde onder andere tot genezing van mijn lichaam. 

Het radicaal volgen van mijn eigen hart heeft mij zoveel levensvreugde gegeven dat ik een sterke passie voelde mijn kennis en wijsheid te delen met anderen.

Naast mijn natuurlijke vaardigheden en de organisatorische kwaliteiten die ik heb opgedaan in de internationale juridische- en zakenwereld, zet ik hiervoor de vaardigheden in die ik behaalde met diverse binnen- en buitenlandse licenties, waaronder die van de driejarige opleiding tot Levenscounselor van het holistisch opleidingsinstituut ‘Het Levenscollege’.

Zodat ook jij aangeraakt wordt door je hart en de ongeziene wereld om je grootste potentieel te leven. En de handvatten verkrijgt om jouw dromen te bekrachtigen.

Hi, ik ben Marie-Lotte

Hoofd ~ Hart

Down to earth ~ Spiritueel

Zakelijke markt ~ Intuïtief coachen

Ambitieus ~ Gevoelig

Burgerlijk wetboek ~ Begeleiding van gidsen en engelen

Vakkundig ~ Bevlogen

Internationaal georiënteerd ~ Lokaal

Gestructureerd ~ Avontuurlijk

Aarde ~ Universum.

Tegenpolen? Voor mij niet.

Dit is wie ik ben.

Referenties

Traject ‘Van geleefd worden naar ECHT leven’

De grootste shift in het optimaliseren van mijn levensgeluk en potentieel kwam toen ik de vraag beantwoordde wie ik eigenlijk ben en wat bij mij past. En ik het geluk in mezelf vond in plaats van door goedkeuring van anderen. Toen ik JA zei tegen zowel mijn aardse zakelijke ambities en het ontvouwen van mijn natuurlijke intuïtieve vaardigheden. Ook jij kunt beide combineren voor een leven vol passie en plezier.

Ik begeleid jou graag van een gevoel van”Is dit het nou?” naar “Dit is het!”. 

Let’s do this!

Gedurende zeven 1op 1 sessies maken we samen de reis van jouw hoofd naar jouw hart. Zodat je jezelf kunt zijn in je persoonlijke ambities. Je meer levenslust en evenwicht ervaart in je work-life balance. En jouw bedrijf beter uit de verf komt en helemaal ‘jou’ wordt.

Hoe?

De sessies zijn praktisch ingestoken om de handvatten direct te kunnen integreren in je dagelijkse leven en werk. Je komt steeds dichter bij jouw potentieel. De sessie helpen je om in je kracht te staan en meer te vertrouwen op de stroom van jouw leven. Ik begeleid je van ‘Wie ben ik?’, via ‘Wat wil ik’, naar ‘Hoe realiseer ik?’. Je herontdekt je hart en de magie van je leven. Waarna je in staat bent jouw unieke talenten optimaal te benutten.

Om hier te komen gebruik ik methoden uit de Westerse psychologie, Oosterse Zen Counseling en energiewerk. En als dat voor jouw situatie wenselijk is mijn kennis en organisatorische werkervaring uit HR en advocatuur. De sessies zijn een combinatie van coaching en energiewerk. 

herontdek de magie voor het leven

 

Niet alleen dromen, maar ook direct doen! We besteden aandacht aan het ontwarren van de intenties van jouw hart, wat je tegenzit vol vanuit jouw hart te stralen, het versterken van jouw intuïtie en hoe je naar deze innerlijke wegwijzer kunt luisteren. Samen bekijken we jouw dagelijkse routine voor het optimaliseren van het gevoel van rust, geluk en energie. Zodat je loskomt van balast en niet-werkende overtuigingen en je je zielsbestemming kunt gaan leven. Ik leer je en laat je ervaren hoe jouw intuïtie jou leidt in je persoonlijke ambities.

De sessies zijn volledig maatwerk gelet op jouw vraag en datgene waar jij tegenaan loopt in je leven en werk. Je kunt voor dit traject ca drie a vier maanden rekenen.

Kort samengevat bestaat het traject uit:

Ons eerste gesprek per zoom gebruiken we om te onderzoeken wat jouw vraag is en of dit traject voor jou passend is. Als we een match zijn maak ik een plan van aanpak voor jouw specifieke situatie.

Gesprek twee t/m zes zijn vijf sessies met mij van ca 100 min. Online of in mijn praktijk in Zutphen. Ik raad je aan de uren er na ook vrij te plannen voor integratie.

Je zult opdrachten ontvangen waarop ik je op mentaal, emotioneel en organisatorisch vlak feedback zal geven.

Mijn leer-, lees- en doeboek ‘Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk’ kun je gebruiken als naslagwerk en als werkboek boordevol wetenschappelijke onderzoeken, methoden en tips.

Tussentijds ben ik als jouw persoonlijke ‘coach in je broekzak’ via voice coaching en e-mail beschikbaar voor een luisterend oor en om je vragen te beantwoorden zodat jij weer verder kan.

Je verkrijgt toegang tot de online video training ‘Uit je hoofd in je hart’. In vijf video bespreek ik componenten die het bewust en gelukkig leven raken. Ik geef je handvatten over hoe je jezelf beter kunt leren kennen en geef je inzichten met betrekking tot hoe je tot bepaalde keuzes in je leven bent gekomen. Daarnaast geef ik je tips hoe je beter met de uitdagingen van het leven kunt omgaan. Bij iedere les ontvang je opdrachten om verdere inzichten te verkrijgen zodat je dichter bij jouw hart kan komen. De waarde is 149.- exclusief btw.

Gesprek zeven vindt een maand na afronding van het traject plaats om te bekijken hoe het gaat en waar je nog hulp bij kunt gebruiken.

Je kunt de 1:1 sessies zelf inplannen op een tijdstip dat je uitkomt. De sessie vinden online via Zoom of live in mijn praktijk in Zutphen plaats. De investering gaat vanaf EUR 850,- ex btw per maand. 
Wil je na het traject een extra sessie boeken dan geldt er een kortingstarief.

Hart-campus

Hierna heb je de optie om deel te nemen in de Hart-campus waar ik meer inspiratie deel en maandelijks workshops geef voor leden van deze community.

“Het traject heeft mij veel rust, focus en vertrouwen gebracht.”

Waarom 1op1 met mij werken uniek is:

De sessies zijn praktisch en meditatief.

Je leeft nu en wilt nu je geluk optimaliseren. Daarom zijn de sessies geaard en gestructureerd ingestoken zodat je er direct mee aan de slag kunt. 

Ik laat je een ander perspectief zien.

Een perspectief waar jouw persoonlijke behoeften, talenten en ambities op een staan en leer je co-creëren met het universum.

Ik breng je terug naar je passie.

We proberen verschillende methoden uit om uit te vinden wat bij jou past om de wenselijke slag in jouw way of life te maken naar een leven wvanuit het hart.

Gedurende de gehele periode sta ik je bij.

Ik laat je niet los en tussen de sessies door kun je contact met me opnemen via e-mail en whatsapp. Of maken we een telefonische afspraak.

Business en juridisch mentor

Gelet op mijn jarenlange ervaring in de advocatuur en HR weet ik waar pijnpunten liggen voor werkgevers en werknemers en ken ik je rechten. Als dat nodig is in jouw specifieke situatie kan ik je adviseren over jouw rechten (en plichten) of als bemiddelaar fungeren richting jouw werkgever of bedrijfsarts.

Je ontvangt ook meditaties voor thuis

Gedurende het traject krijg je meditaties en als je wilt videolessen die op jouw situatie van toepassing zijn. Gelet op het maatwerk in trajecten heb ik een persoonlijke database aangemaakt met verschillende extra oefeningen en inspiratie en bekijk ik wat bij jouw situatie en vraag past.

Hart Campus community

Na het traject heb je de optie onderdeel te worden van de Hart Campus Community. Je krijgt toegang tot extra inspiratie en oefeningen binnen de Hart Campus. Maar ook de mogelijkheid samen te komen met gelijkgestemden.

“Marie-Lotte weet je op een pad te brengen dat je leven gaat veranderen.”

Dit kun je verwachten te bereiken

Je voelt meer rust en balans. En kunt beter naar je intuïtie en gevoel luisteren.

Gedurende het traject heb je geoefend en ervaren hoe het is om de signalen en de stem van je hart te herkennen. Je durft meer de controle los te laten, te relativeren en te vertrouwen op het universum en het pad wat er voor je is. 

Je hebt meer focus voor je werk. En een doel voor jezelf.

Je kunt beter prioriteiten stellen omdat je weet en voelt wat er echt toe doet voor jou. Zaken die eerder belangrijk leken, blijken dat nu niet meer te zijn.

Je hebt geen erkenning meer nodig van een ander. Maar haalt het geluk uit  jezelf en staat in je kracht. Waardoor je floreert in je werk.

Als je leeft vanuit je hart realiseer je vanuit je eigen kracht je doelen zodat je minder  wordt geleefd door anderen. Je weet en voelt nu wat jou voldoening geeft waardoor je echt kunt kiezen voor jezelf.

Je verkrijgt antwoorden op levensvragen waar je zelf lastig bij kon komen.

Waardoor je meer in je kracht komt te staan en je vertrouwen toeneemt om je leven vanuit het hart te leiden.

Veelgestelde vragen

Wat als ik gedurende een traject tussen de sessies door met vragen zit?

De sessies staan niet op zichzelf. Tussendoor kun je met vragen en voor een luisterend oor terecht via voice coaching, email of een belafspraak. Daarbij geef ik je oefeningen en reflectievragen mee en mijn leer-, lees en doeboek Uit je hoofd in je hart.

Waar vinden de Hart guidance sessies plaats?

De sessies en gesprekken in het kader van een Uit je hoofd, in je harttraject kunnen online via Zoom of live in mijn praktijk plaatsvinden in Zutphen. Afhankelijk van jouw wensen, bereik- en beschikbaarheid.

Worden de sessies vergoed?

Indien je aanvullend verzekerd bent kom je mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding afhankelijk van de door jou afgesloten zorgverzekering. In de meeste gevallen worden de kosten vergoed bij een werkgever in het kader van een mindfulness- of persoonlijk ontwikkelingstraject. Heb je een eigen onderneming? Overleg met jouw accountant, er zijn mogelijkheden deze kosten zakelijk te boeken.

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) onder therapeut nummer: 81992022-07-07 en ik houd me aan de beroepscode en voorwaarden.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in overleg in termijnen betalen. Ik stuur je dan deelfacturen.

Hoe kan ik Marie-Lotte bereiken?

Je kunt een sessie, kennismakingsgesprek voor een traject inplannen via email hello@marielotteesser.nl of via het contactformulier op mijn  website.

Kan ik zelf de data en startdatum bepalen?

Ja, afhankelijk van jouw agenda en die van mij plannen wij de datum en plaats van de sessie en de gesprekken van het traject.

Is het erg als ik ook in het reguliere circuit bij een therapeut en/of psycholoog loop?

Ik heb diverse klanten (gehad) die twee trajecten naast elkaar laten lopen. Als gelicenseerd Levenscounselor heb ik de benodigde ervaring jou bij te staan.