Training (online)

Uit je hoofd in je hart

Meer geluk thuis en in je werk
Gebaseerd op het boek

Ga je mee op reis?

In vijf lessen ga ik met jou de basis leggen om vanuit jouw hart te leven.
Via video’s, werkbladen, e-mail begeleiding, inspiratie en praktische tips die je direct kunt toepassen neem ik je mee op reis van je hoofd naar je hart.

 

“Ook jouw leven kan levendiger worden als je meer op je hart leert vertrouwen!”

De investering is €44,- (excl btw) en de mogelijkheid de training met een hart- eindgesprek of traject aan te vullen.

Uit je hoofd in je hart

Meer geluk thuis en in je werk

“Wat een schat aan informatie ga je in dit boek vinden!”

– Bonnie Bessem

Wat cliënten over mij zeggen

Dankzij de praktische tools die ik aangereikt heb gekregen, ervaar ik nu meer rust in mijzelf. Ik heb de sessies met Marie-Lotte als erg prettig en bijzonder ervaren. Bonnie Bessem verwees mij door naar haar. Zij was erg duidelijk in haar uitleg en behandelwijze en had altijd een positieve en open houding. Ze gebruikte tijdens de sessies voorbeelden uit haar eigen leven en haar eigen proces. Voor mij is het verschil tussen mijn ego en mijn hartverlangen wie ik ben veel duidelijker geworden. Tijdens de sessies deden we ook meditaties en andere oefeningen, die ik nog regelmatig zelf toepas.

Naomi

Marie-Lotte weet je op een pad te brengen die je leven gaat veranderen. Door te begrijpen waar bepaalde patronen en overtuigingen vandaan komen en deze te veranderen, leer je om meer vertrouwen te hebben in jezelf en te genieten van het nu. Het meer in mijn hart komen en mijn hoofd beter leren afsluiten heeft mij enorm veel rust en geluk in mijn leven gebracht.

Carmen

Ik heb vele therapieën gehad, maar die hebben mij nooit verder gebracht. Bij Marie-Lotte voelde ik mij oprecht veilig en begrepen. Ik heb zoveel van haar mogen leren. Zij stemde zich voor een sessie altijd af op mijn behoeftes op dat moment en ging daarbij volledig af op haar intuïtie. Verschillende methodes heeft zij op mij toegepast en dat is ook wat ik als heel prettig heb ervaren, ieder mens is anders. Ik heb vele praktische tools gekregen waar ik daadwerkelijk iets mee kan en die mij ook echt verder brengen naar mijn hart. Mijn dank is groot hiervoor.

Samantha