“Intuïtie en
intelligentie samen
is pure kracht”

BEDRIJVEN

(Extern) Vertrouwenspersoon

Toen op 23 mei 2023 een initiatiefwetsvoorstel tot verplichtstelling van een Vertrouwenspersoon door de tweede kamer werd aangenomen heb ik niet lang geaarzeld. En heb ik de opleiding tot Vertrouwenspersoon gevolgd. Inmiddels bezit ik de certificering van een LVV-registervertrouwenspersoon (Landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen, LVV).

Een vakgebied waar mijn werkervaring als advocaat arbeidsrecht, HR- en compliance professional en coach samenkomt en ik graag mijn bijdrage lever voor een veilige en integere werkomgeving.

De primaire taak van de Vertrouwenspersoon ligt in de opvang en de begeleiding van medewerkers die ongewenste situaties ervaren of te maken krijgen met integriteitsschendingen. Daarnaast is de Vertrouwenspersoon van betekenis voor een organisatie door de signalerende rol en het geven van voorlichting en advies.

Ben je geinteresseerd? Mail of bel me gerust om samen vrijblijvend uit te zoeken wat voor jouw bedrijf passend is. Of plan direct een kennismakingsgesprek in mijn agenda.

Bedrijfstrainingen en workshops

Bedrijfstrainingen, lezingen en Masterclasses

Werken met hoofd én hart, intellect én intuïtie. Het kan. Sterker, dit samen is pure kracht.

In een groep zijn er verschillende mensen met allen eigen wensen, verlangens, ambities, mate van bewustzijn, eigen paden, eigen zielen. Ook in een groepstraining, -masterclass of -lezing help ik je contact te maken met de wijsheid van je eigen kern en uit de kracht van de groep.

Bedrijven nodigen me vaak uit om een groep te begeleiden in een tijd van transitie binnen het bedrijf of een eenmalige powersessie. Vaak gaat het om onderwerpen als leiderschap, veiligheid & vertrouwen op de werkvloer, vitaliteit en bewustwording.

Elke bedrijf, elke gelegenheid en elk moment is natuurlijk anders. Vooraf bespreken we wat de intentie is en wat nodig is om het optimale met de groep te bereiken.

Mail of bel me gerust om samen af te stemmen wat voor jouw bedrijf passend is. Of plan direct een kennismakingsgesprek in mijn agenda.

De bedrijfstrainingen, masterclasses en lezingen kunnen live en online gegeven worden.