“Wat als je
jezelf zou toestaan
je hart te openen”

GROEPEN

Groepsmasterclasses, cursussen en lezingen

In een groep zijn er verschillende mensen met allen eigen wensen, verlangens, ambities, mate van bewustzijn, eigen paden, eigen zielen. Ook in een groep help ik je contact te maken met de wijsheid van je eigen kern en uit de kracht van de groep.

Ben je een bedrijf kijk dan voor mijn aanbod onder Vertrouwenspersoon en Bedrijfstrainingen.

Regelmatig word ik uitgenodigd om een masterclass, lezing of workshop te geven voor een groep of circle ergens in het land. Vaak zijn deze lezingen openbaar. Anderen zijn besloten. Hier vind je de kalender voor deze bijeenkomsten.

Mail of bel me gerust om samen af te stemmen wat voor jouw groep passend is.

Online inspiratie – GOOD MOOD Wednesday morning 

Voor thuis en op je werk voor rust in je hoofd en sparkles in je hart.

Een periode lang kwam ik iedere eerste maandag van de maand in een coffee- en conceptstore samen met een groep voor de door mij in het leven geroepen ‘Good Mood Monday morning’ inspiratie ochtend. Toen de lockdown startte en de cafe’s dicht moesten werd ik genoodzaakt hiermee te stoppen. Ik kijk er erg naar uit dit nieuw leven in te blazen, maar nu via een online concept zodat meer mensen de mogelijkheid hebben deel te nemen.

We komen 2 keer in de maand online samen via Zoom op woensdagochtenden van 9:00-10:00uur. 

Maak jij jouw keuzes met je hoofd of met je hart?

Waar je nu bent in je leven, heb je met de nodige ambitie hard voor gewerkt. Met alle goede bedoelingen. Daar mag je trots op zijn. Maar je voelt ook onrust of onvrede over hoe je leven loopt en hoe je meer rust en geluk kunt ervaren in je persoonlijke doelen.

Wat als je voor de passie kiest, twinkeling in je hart, meer magie?
Meer leven en werken uit je hoofd en in je hart. Daar wordt het leven zoveel makkelijker van.

Tijdens deze inspiratie ochtenden starten we samen de dag positief en met een open hart. Je ervaart en leert wat het betekent als je meer op je hart leert vertrouwen. En hoe jouw intuïtie je leidt naar een bezield leven vanuit het hart. Je hebt altijd de keuze je hart te volgen. Ik maak mensen daar graag van bewust. In het hart vind je de antwoorden om jouw grootste potentieel te leven.

Iedere keer bespreken we een ander onderwerp afgestemd op wat er bij de groep speelt.

Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn work-life balance, overtuigingen, ouderschap, dichter bij je gevoel komen, ervaren van rust, zelfliefde, empowerment, mindful werken, ziel versus ego verlangens, intuïtie, kracht van kwetsbaarheid, vertrouwen en dat wat ter tafel komt.

De ochtenden geven je houvast waar je gedurende je werkdag mee verder kunt.

Data: Hou mijn website en instagram in de gaten wanneer de volgende reeks start.

Exclusieve masterclasses – Via het hart naar de top

Intuïtie samen met intellect is een enorme krachtige combinatie. Maar hoe combineer je dat? In je werk heb je te maken met doelen en agenda’s, met verschillende soorten mensen en met je eigen talenten en soms ook grenzen. Hoe zet je al je krachten in blijf je in een fijne energie. Je gaat alles in het werk zetten om je grootste potentieel te leven. Om je te inspireren het verschil te maken van louter hoofd naar meer hart.

Stuur me een e-mail voor meer informatie en de agenda wanneer de volgende plaatsvindt.