Uit je hoofd in je hart

Online training

Zeg jij JA tegen jouw hartverlangens?

In vijf lessen ga ik met jou de basis leggen
om vanuit jouw hart te leven.

In deze online training gaan we gedurende meerdere ‘lessen’ de diepte in en bespreek ik componenten die het bewust en gelukkig leven raken. Ik geef handvatten over hoe je jezelf beter kunt leren kennen en geef je inzichten met betrekking tot hoe je tot bepaalde keuzes in je leven bent gekomen. Daarnaast geef ik je tips hoe je beter met de uitdagingen van het leven kunt omgaan. Iedere les ontvang je opdrachten om verdere inzichten te verkrijgen zodat je dichter bij jouw hart kan komen. Het is mijn missie je te helpen groeien naar een gelukkig leven dat hoort bij de wensen en ambities die jij voor jezelf hebt. De training Uit je hoofd in je Hart is online zelfstandig te volgen.

Wil je de stem van jouw hart voelen en meer de diepte in dan kun je deze online training in combinatie met een Hart guidance sessie of een van mijn trajecten volgen. Neem dan contact met mij op en plannen wij dat samen in. Ik kijk er naar uit met je aan de slag te gaan!

De training is gebaseerd op mijn boek ‘Uit je hoofd in je hart’ waarin ik door middel van recente wetenschappelijke onderzoeken, inzichten, tips, praktische oefeningen en mijn eigen ervaringen je uitnodig op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent en wat jou gelukkig maakt. Als je met aandacht vanuit je hart leeft kun je daarmee je kwaliteit van leven vergroten.

Deze training is iets voor jou als je

Jouw hart wilt leren vertrouwen.

Meer rust in je hoofd wilt ervaren en minder piekeren.

De magie van je leven wilt her-ontdekken.

Bent vastgelopen in je carrière of persoonlijke leven.

Het onrustige gevoel, een is dit het nou gevoel?, wilt verminderen.

Van geluk jouw prioriteit wilt maken.

De verbinding met jouw gevoel wilt herstellen.

Je energieker en in balans wilt voelen.

Meer voldoening uit je werk of onderneming wilt halen.

Zachter wilt zijn naar jezelf en de mensen om je heen.

Ik geloof dat de sleutel voor een gelukkig en betekenisvol leven te vinden is in het hart. Ook jouw leven kan levendiger worden als je meer op je intuïtie leert vertrouwen.

Wat krijg je?

Direct je inlogcode in je mailbox en een introductie video met extra inspiratie

5 lessen aan videomateriaal met inzichten en tips

Bij iedere les een werkblad met opdrachten om je verder op weg te helpen

Starten wanneer je wilt en begeleiding via e-mail

Optie: Een eind live Hart guidance- gesprek of aanvullend traject via zoom of in mijn praktijk (E-mail mij voor de mogelijkheden).

Meld je nu aan!

De investering voor jou is € 149.- excl. btw.

Zeg jij vandaag Ja tegen jouw hartverlangens? Ik begeleid jou graag om de weg naar jouw hart te hervinden.

Ik ben er van overtuigd dat als het je lukt uit je hoofd in je hart te komen dit er voor kan zorgen dat je leven lichter wordt, je meer energie over houdt voor de dingen die er echt toe doen en dit kan bijdragen aan het optimaliseren van jouw potentieel en levensgeluk. Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan!

Trajecten