“Tappen
uit je eigen
wijsheid”

Podcast en Meditaties

Zo leuk! De eerste afleveringen van de ‘Uit je hoofd in je hart – de podcast’ staan online. Je kunt ze terugluisteren via Apple Podcast en Spotify.

Meditatie is een van de manieren om bij de wijsheid van je hart te komen. Ik gebruik ze vaak tijdens de sessies. De meditaties die ik heb ingesproken en andere inspiratie topics waarmee je alvast aan de slag kunt gaan kun je ook tussen de podcast afleveringen vinden. Gratis. Of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe “cadeautjes”.

Voor meer inspiratie zoals blogs, Podcast interviews en artikelen die ik heb geschreven voor diverse magazines kun je terecht op de Inspiratie pagina.

Je kunt hier een gratis kennismakingsgesprek plannen of mail me gerust als je vragen hebt.