“Tappen
uit je eigen
wijsheid”

Podcast en Meditaties

Uit je hoofd in je hart – de Podcast

Luister jij al naar mijn Podcast afleveringen? Je kunt ze terugluisteren via Apple Podcast en Spotify.

Tijdens de gesprekken met andere experts op het gebied van bewust leven of de afleveringen die ik zelf heb ingesproken staat het leiden van een bewust en gelukkig leven centraal. Want we lopen in de hectiek van alledag weleens vast. Als je alles souldriven doet vanuit je hart, wordt het leven en werken, zoveel kleurrijker. Én makkelijker. Je hebt altijd de keuze je hart te volgen. Ik maak jou daar graag van bewust. En wens jou veel luisterplezier!

Meditaties

Meditatie is een van de manieren om bij de wijsheid van je hart te komen. Ik gebruik ze vaak tijdens de coachingssessies en masterclasses.

Ik heb meditaties voor jou en jouw kinderen ingesproken. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief of me een e-mail sturen of ze te ontvangen. Andere inspiratie topics waarmee je alvast aan de slag kunt gaan kun je ook tussen de podcast afleveringen vinden en door me te volgen op instagram. Gratis.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe “cadeautjes”.

Voor meer inspiratie zoals blogs, Podcast interviews en artikelen die ik heb geschreven voor diverse magazines kun je terecht op de Inspiratie pagina.

Je kunt hier een gratis kennismakingsgesprek plannen of mail me gerust als je vragen hebt.